Locatie Sporthal Cleijn Duin

Sporthal Cleijn Duin is de thuisbasis van B.V. Grasshoppers. Een zeer gerenommeerde vereniging in Nederland waarbij de dames al jaren spelen op het hoogste niveau van Nederland, de mannen al jaren in de top van de promotie-divisie spelen en waarbij de jeugd (vooral de dameskant) de basis vormen voor menig jeugd Nationaat Team. 

Sporthal Cleijn Duin is in de zomer van 2018 verbouwd, waarbij kleedkamers zijn vernieuwd en een nieuwe houten vloer is neergelegd in de hal. In de hal is het mogelijk om op centercourt, op 2 of op 3 velden te spelen. 

Adres Sporthal Cleijn Duin
Stadhoudersdreef 1
2224 BN Katwijk
telefoon 071-4014856


Routebeschrijving:
Vanuit Rotterdam / Den Haag:
Neem de A-13 richting Den Haag. Bij het Malieveld rechtsaf richting Leiden. Bij Leiden afslag Katwijk (linksaf), daarna alsmaar rechtdoor. Voorbij de Chinees rechtsaf afrit Katwijk aan Zee. Bovenaan de afslag linksaf. Bij kruispunt/rotonde rechtsaf. Eerste straat rechts. De sporthal ligt aan de rechterkant.

Vanuit Amsterdam: Neem de A44 richting Den Haag. Bij afslag Leiden / Katwijk rechtsaf,  daarna alsmaar rechtdoor. Voorbij de Chinees rechtsaf afrit Katwijk aan Zee. Bovenaan de afslag linksaf. Bij kruispunt/rotonde rechtsaf. Eerste straat rechts. De sporthal ligt aan de rechterkant.

Openbaar vervoer:
Vanuit Leiden: Neem de N.Z.H.-lijn 32. Halte Sporthal Cleyn Duin. Eerste straat rechts. De sporthal ligt aan de rechterkant.

Google maps: