Big Shots Easter Camp Delft - 2 t/m 5 april 2021

We vinden het belangrijk dat alle deelnemers gedurende het Easter Camp zich kunnen ontwikkelen en willen ervoor zorgen dat iedereen met plezier een leerzame week zal hebben. Je wordt tijdens het camp uitgedaagd om je grenzen te verleggen, het beste uit jezelf te halen en vooral met veel energie en opgedane skills bij je club terug te keren om te trainen. Het Spring Camp is geschikt voor deelnemers van U10, U12 en U14, U16 leeftijd. 

Tijdens het Big Shots Easter Camp werken we veel aan finishen (1-0), shooting en de 1-1 fundamentals, omdat 1-1 het belangrijkste onderdeel is in het basketbal. Verder zullen we veel aandacht besteden aan 3x3 en 5vs5 competitie vormen.
We hopen dat elke deelnemer aan het einde camp met het gevoel naar huis gaat dat ze iets hebben geleerd en dat ze met meer vertrouwen 1-1 durven te spelen bij hun eigen team.

Adres Sporthal Scholencombinatie Delfland:
Van Bleyswijckstraat 72
2613 RT Delft
Hier vind je de routebeschrijving naar sporthal Delfland.
 
Coaches:
Zera Butter
Tree Marioneaux
Rens Butter

Dagprogramma: (dit kan vanwege de Corona maatregelen aangepast worden!)
De groepen worden gedurende de dagen opgesplitst in verschillende leeftijden. We starten elke dag om 9.00 uur met alle kids t/m 12 jaar en na de eerste training, gaat deze groep lunchen en starten we om 11.00 uur met de training van de U14/U16 groep. Voor beide groepen organiseren we in hun pauze een lekker lunch en een moment waarop ze kunnen uitrusten. Na de pauzes spelen we in de middag wedstrijdjes. De U12 groepen zijn om 14.00 uur klaar en de U14/U16 groepen zijn om 16.00 uur klaar.  

Lunch:
De lunch wordt verzorgd door de organisatie. Als je eventuele dieetwensen of allergieën nog niet kenbaar hebt gemaakt op het inschrijfformulier, doe dit dan alsnog per email. Dan kunnen wij er rekening mee houden bij de lunch en/of snacks.

Kosten en inschrijven:
De kosten voor het Big Shots Easter Camp Delft bedragen 150 euro. Als je je aanmeldt vóór 15 februari 2021, dan betaal je 130 euro!  
Als jij wilt deelnemen aan het tofste en gezelligste basketball camp van Nederland zorg er dan voor dat je je aanmeldt via het inschrijfformulier op de website en de opgestuurde factuur betaalt. 
Als je twijfelt over de maat van je reversible, dan kan je hier een maattabel vinden.