Het eerste Easter Camp wordt georganiseerd van 2 t/m 5 april in Delft!

Na een aantal jaren met mooie camps in de zomer, kregen we steeds vaker de vraag of we ook gedurende het seizoen basketbalactiviteiten zouden gaan organiseren. Door de huidige lockdown en dat er in dit seizoen al zo weinig gebasketbald kan worden, hebben we besloten om alsnog een mooi camp neer te zetten in Delft van 2 t/m 5 april.
Op vakantie gaan zit er waarschijnlijk nog niet in en we vinden het belangrijk dat iedereen een aantal dagen lekker kan sporten. We organiseren dit camp voor zowel onze Mini's (leeftijd t/m U12) als de oudere groepen. We delen het camp op in 2 verschillende groepen die los van elkaar deelnemen aan dit Easter Camp. Let op: Er zijn slechts beperkte plekken in de verschillende groepen beschikbaar!

Van 2 t/m 5 april kunnen deelnemers van alle leeftijden (6 t/m 16 jaar) zich inschrijven voor het camp in Sporthal Delfland in Delft. 

Onder leiding van Zera Butter zal er net als in de zomer een energieke staf komen te staan die alle jeugd uit de regio vier leuke paasdagen gaan bezorgen. Zera Butter was zo tevreden over het Mini Camp afgelopen zomer dat ze graag de jeugd uit de regio ook in de lente onder handen neemt: "We hebben zoveel enthousiaste reacties gekregen na het Mini Camp van afgelopen zomer dat we mede vanwege het huidige seizoen waarbij de jeugd nog amper leuke activiteiten heeft gehad en nu er zelfs weer een tijd geen sporthal open kan gaan om te trainen, willen we heel graag leuks voor hun organiseren. We gaan er van uit dat er in de komende weken besloten wordt dat er weer gesport mag worden en dat iedereen die in de tijdens de paasdagen thuis zit, wel zin heeft om even lekker een aantal dagen te gaan basketballen."

Deelnemers voor de camps kunnen zich via de website
www.big-shots.nl aanmelden.