Gadi Kedar keert terug als coach op het Elite Camp!

Komende zomer keert ook oud-bondscoach Gadi Kedar terug naar Zwolle om samen met Erik Braal, Herman van den Belt en Roel van Overbeek als coach te fungeren op het Elite Camp. Pre Corona was Gadi Kedar ook al actief als headcoach op het Elite Camp waar hij de deelnemers zijn Israelische expertise op trainingsintensiteit, persoonlijke ontwikkeling en decision making bijbracht. Ook dit jaar neemt Kedar weer meerdere talentvolle spelers mee uit Israel om een week lang zich te meten met Nederlandse talenten en leeftijdsgenoten uit Spanje. 

Gadi Kedar was, voordat hij bondscoach werd van het Nederlands Mannen Team, dertien jaar coach op het hoogste niveau van Israel. Hij doorbrak in 1997 de jarenlange hegemonie van Maccabi Tel Aviv door de bekerfinale met Hapoel Jerusalem te winnen in een kolkende thuishal van Maccabi Tel Aviv. Tussen 2008 en 2011 was Gadi Kedar verantwoordelijk voor het Nederlands Mannen Team. Hij coachte 43 interlands, waarvan hij er 25 won. 
Gadi Kedar komt nog steeds graag terug in Nederland: “Ik kom nog steeds elk jaar met een team uit mijn jeugdopleiding naar Nederland om wedstrijden in Nederland te spelen tegen leeftijdsgenoten. Elk jaar weer geniet ik van de geweldige faciliteiten in Nederland en de fantastische mensen die hier wonen. Ik heb een geweldige tijd gehad als bondscoach van het Nederlands Team en verheug me er op om weer op de Big Shots Camp te komen coachen. Het wordt een top camp!”

Deelname aan het Elite camp van 1 t/m 6 augustus is mogelijk voor deelnemers die ontzettend gemotiveerd zijn, de ambitie hebben om de top van Nederland te halen, in zichzelf willen investeren, hard willen werken, mentaal sterk zijn en reeds op een relatief hoog niveau spelen. Uiteraard is het belangrijk dat deelnemers conditioneel ook in staat zijn om aan het Elite camp deel te nemen. Dus niet out-of-shape arriveren bij het kamp!
Heb je vragen over dit camp? Twijfel niet om contact met ons op te nemen! Er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar voor deelname aan dit camp!

Deelnemers voor de camps kunnen zich via de website www.big-shots.nl aanmelden.