Het U15 en 15+ camp krijgen beiden een aparte week!

Komende zomer zullen we voor het eerst een splitsing maken tussen het U15 en 15+ camp! Hierdoor zijn we beter in staat om zowel de jongere als de oudere deelnemers een passend programma te bieden. De afgelopen jaren werden beide camps in dezelfde week, met verschillende basketbal inhoudelijke programma's, georganiseerd. We merkten dat, ondanks de splitsing tijdens het camp, buiten het basketbalprogramma toch een groot verschil tussen de jongste en de oudste deelnemers was. Door de beide camps te organiseren in verschillende weken, gaan we er vanuit dat we voor beide groepen een nog leuker camp kunnen organiseren! Komende zomer zullen we daarom samen met onze geweldige coachingstaf voor alle deelnemers een geweldig camp neer gaan zetten waarin iedereen een fantastische week kan beleven!

Deelname aan één van de camps is mogelijk voor alle jeugd, ongeacht niveau en hoe lang je al basketbalt. Er zijn namelijk verschillende groepen en voor de talenten die een week lang vooral keihard willen trainen hebben we ons Elite Camp. Het maakt niet uit op welk niveau je basketbalt, iedereen is welkom. Op de camps wordt de nadruk gelegd op fundamentals en skills en het spelen van 1-on-1. Daarnaast zijn er natuurlijk wedstrijd elementen waarbij de skills, geleerd op de trainingen, kunnen worden toegepast in teamverband.

De Big Shots U15 - 15+ & Elite Camps worden net als de afgelopen jaren georganiseerd in het Landstede Sportcentrum in Zwolle. Onze camps zijn inclusief 5 overnachtingen, 3 maaltijden per dag, snacks, camp kleding, top kwaliteit basketbal, top coaches, medische begeleiding en waarbij elke deelnemer - ongeacht zijn of haar niveau - met een hoop lol een geweldige en leerzame week zal beleven.  
 
Big Shots U15 Camp: 26 t/m 31 juli 2021
Big Shots 15+ Camp: 2 t/m 7 augustus 2021
Big Shots Elite Camp: 2 t/m 7 augustus 2021

Deelnemers voor de camps kunnen zich via de website
www.big-shots.nl aanmelden.